Bijscholing:
Werken met de e-learning 'Eerste Hulp Bij Trauma

Je cliënt heeft hele nare ervaringen meegemaakt, waar hij nu nog steeds last van heeft. Hij heeft meteen hulp nodig, omdat hij het al best een lange tijd het zelf heeft geprobeerd.

Je client ervaart klachten die in de loop van de tijd erger zijn geworden.

Het zijn de onverwerkte gebeurtenissen van de overweldigende ervaringen die in deze fase voor klachten blijven zorgen. De juiste hulp op dit moment is ondersteunend voor het kwetsbare proces waarin ze zich bevinden.

Data

locatie

Het Hof van Barlo – Groenekan

Eerste Hulp Bij TRAUMA

Een trauma is een complex probleem. Een probleem waar je cliënt niet mee moet blijven lopen. Sterker nog, waar ze niet mee willen blijven lopen. Maar het is wel een probleem dat op te lossen is. 

Is dit herkenbaar?

Blijven rondlopen met klachten en wachten op de juiste hulp, kunnen de klachten zelfs erger maken. Deze e-learning is voor iedereen die hulp zoekt bij het verwerken van een trauma. 

Als hulpverlener kun je samen met je cliënt de e-learning ‘Eerste Hulp Bij Trauma’ gaan maken. Vanuit jouw expertise kun je kiezen hoe je de e-learning gaat inzetten. Het is een goede leidraad om te starten met het inventariseren van de problemen. En de cliënt te leren om de klachten te herkennen, te begrijpen en zichzelf te helpen om weer tot rust te komen, bij hevige emoties.

Blended learning
therapy

In de E-learning vind je veel psycho-educatie en verschillende interventies, die helpend zijn om stap voor stap de cliënt te begeleiden naar meer rust, overzicht en autonomie.

In de 12 modules, vind je uitleg, theorie en opdrachten.

Je kunt zodoende de hulpvraag van de cliënt passend en op maat maken. Je bepaald samen met je cliënt het tijdspad om stap voor stap de modules te maken. De behandeling/ begeleiding omvat op deze wijze een geïntegreerd hulpaanbod van zowel online, als face-to-face interventies.  Met als doel de zorg cliëntvriendelijker, kwalitatief beter en doelmatiger te maken.

Dit ga ik je
leren

De training is geschikt voor iedereen die met mensen werkt in de vorm van hulpverlening, jeugdhulpverleners, therapie, GGZ, coaching.

DOELGROEP:
Bijscholing Werken met de E-learning 'EHBT'

Investering:
Bijscholing werken met de E-learning 'EHBT'

De investering voor deze dag bedraagt 487,50.

Dit is inclusief 1 licentie voor de E-learning Eerste Hulp Bij Trauma.  Op de trainingslocatie wordt koffie, thee, versnaperingen en een lekkere lunch verzorgd.

Reserveer je
cursus-plek meteen

Clarisse Mirandolle

"

trauma expert // integratief therapeut // docent

Clarisse Mirandolle

In 1999 studeerde ik af aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, als Integratief Kindertherapeute. Sindsdien werk ik als integratief kinder- en jeugdtherapeut. En inmiddels ook al jarenlang als coach voor volwassen en Young professionals.

Na het behalen van mijn diploma, heb ik op verschillende opleidingsinstituten aan therapeuten in opleiding les gegeven. Daarnaast heb ik 9 jaar als docent bij het bijscholingsinstituut BIvT (Bijscholing Instituut voor Therapeuten) gewerkt en gaf verschillende nascholingen. 
Ik begeleid met passie mensen met hun levens-, leer- of werkvragen. Ik ga uit van de kracht die elk mens heeft en sluit daarbij aan.
Centraal in mijn werk met mensen staat: Trauma, heling en zingeving